English [en]   العربية [ar]   български [bg]   català [ca]   Česky [cs]   Deutsch [de]   ελληνικά [el]   español [es]   فارسی [fa]   français [fr]   hrvatski [hr]   Bahasa Indonesia [id]   italiano [it]   日本語 [ja]   한국어 [ko]   മലയാളം [ml]   Nederlands [nl]   norsk (nynorsk) [nn]   polski [pl]   português do Brasil [pt-br]   русский [ru]   Shqip [sq]   српски [sr]   svenska [sv]   українська [uk]   简体中文 [zh-cn]   繁體中文 [zh-tw]  

Aquesta pàgina és la traducció d'una pàgina original en anglès.

Què oferim

La Free Software Foundation proporciona als usuaris, fonamentalment, l'oportunitat de servir-se d'un ordinador amb total llibertat, utilitzant programari lliure.

Des de 1985, la Free Software Foundation ha patrocinat el desenvolupament del sistema operatiu lliure GNU. La variant GNU/Linux d'aquest sistema s'utilitza molt actualment. El sistema GNU/Hurd, basat en el nostre nucli Hurd, també està disponible per als entusiastes i experts que vulguin provar-lo. Hi hadisponible per descarregar un gran varietat de programari GNU en general.

Les coses que podeu obtenir directament de la Free Software Foundation són:

[Logotip de la FSF]“La nostra missió és preservar, protegir i promoure la llibertat d'utilitzar, estudiar, copiar, modificar i distribuir programari, i defensar els drets dels usuaris de programari lliure.”

La Free Software Foundation és la principal organització patrocinadora del Sistema Operatiu GNU. Doneu suport a GNU i la FSF comprant manuals i regals, unint-vos a la FSF com a membre associat, o fent una donació, ja sigui directament a la FSF o via Flattr.

Tornar a dalt